Integrino


Integrino keks je napravljen od integralnog brašna s prirodno visokim sadržajem vlakana, bogat je hranjivim sastojcima, a uz zdravstveni benefit je i jako ukusan. 

Postoji nekoliko varijanti Integrino keksa, kako bi svatko mogao pronaći idealan okus za sebe: klasik, kakao, jabuka-cimet, čokolada – lješnjak i kakao – naranča.

Integrino se pravi od cjelovitih zrna žitarica koje su neizostavni sastojak zdrave i izbalansirane prehrane. Visok sadržaj vlakana omogućava lako probavljanje, a vitamini i minerali daju dodatnu energiju. Može se konzumirati u pokretu čime još jednom dokazuje da prati zahtjeve modernog života suvremenog čovjeka.

Paleta ukusnih i zdravih proizvoda od cjelovitih zrna žitarica Integrino nudi i Integrino Musli, namijenjen svima onima koji žele više od obroka.

Pahuljice iz muslija su izvor biljnih vlakana, vitamina B grupe, kalcija i željeza.

Prirodni sastojci dolaze u tri okusa: Musli Classic, Musli Tropic i Musli Choco. U kombinaciji s mlijekom ili jogurtom puni su hranjivih sastojaka koji sadrže idealnu mjeru nutritivnih vrijednosti dovoljnih za jedan obrok i daju osjećaj sitosti tijekom ranih jutarnjih sati.

Započnite jutro uz prirodne sastojke Integrino Muslija i ostanite pozitivni, aktivni i vitalni tijekom cijelog dana!

PRODUCTS